Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان حداقل به ۴۰ دستگاه لرزه‌نگاری برای ثبت دقیق زلزله نیاز دارد گفت: سازمان راه و شهرسازی موظف است که نتایج مرکز زمین‌شناسی را در ساخت و سازها مورد توجه قرار دهد. ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹ استانها کرمان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی رشیدی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان اظهار داشت: فرهنگ بازسازی خانه‌ها در استان کرمان باید جدی گرفته شود و هیچ راهی به‌جز مقاوم‌سازی در گریز از زلزله وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در برابر زلزله هیچ جای امنی وجود ندارد و امن‌ترین مکان در برابر زلزله وجود یک خانه مقاوم است گفت: در هجدک و کوهبنان هم دلیل اصلی عدم کشته، بازسازی خانه‌ها در گذشته بود و اگر چند سال زلزله نداشتیم نباید بازسازی و مقاوم‌سازی فراموش شود.

رئیس مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی استان کرمان با بیان اینکه در زلزله کرمانشاه هم بازسازی‌هایی که از قبل انجام شده بود باعث شد که تلفات کمتر باشد و ما در سال‌های گذشته بر اثر زلزله هزاران کشته داده‌ایم افزود: ما هیچ چیز پنهانی در حوزه زمین‌شناسی با مردم نداریم و تمام داده‌های ما در دسترس است و اطلاعات حتی در قالب یک کانال تلگرامی ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نقشه زمین‌شناسی بم 17 سال قبل از زلزله چاپ شده بود و گسل بم هم دیده شده و به‌عنوان یک گسل فعال معرفی شده بود خاطر‌نشان کرد: سال 82 همزمان با زلزله بم با یک اطلاع‌رسانی در یکی از شهرهای کوچک استان کرمان نهضت بازسازی ایجاد شد و مردم نسبت به مقاوم‌سازی خانه‌های خود اقدام کردند و در حال حاضر در تمام این شهر، خانه‌ها به‌صورت شنارژی ساخته می‌شوند.

رشیدی با بیان اینکه پیش‌بینی زلزله اصلا علمی نیست و تاکنون هم زلزله قابل پیش‌بینی نبوده است گفت: 14 گسل در اطراف شهر کرمان وجود دارد اما فعال نیستند و هیچ کدام از پارمترهای فعال بودن را هم ندارند.

وی با اشاره به اینکه گسل‌های سطح کشور هیچ ارتباطی با هم ندارند افزود: تاثیر زلزله یک گسل در کرمان می‌تواند بر گسلی که در استان است باعث تحریک آن شود اما اینکه زلزله‌های کرمان و کرمانشاه را به هم ربط می‌دهند اشتباه است.

رئیس مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی استان کرمان بیان کرد: شبکه لرزه‌نگاری کشور در استان کرمان حدود سه سال است که مستقر شده و قبل از آن در کرمان این شبکه وجود نداشت و از طریق دستگاه‌های با برد بلند از یزد لرزه‌نگاری انجام می‌شد و امکان گرفتن زمین‌لرزه‌های کوچک نبود.

وی با اشاره به اینکه استان کرمان استانی زلزله‌خیز است و در طول سال شاهد وقوع زمین‌لرزه‌های زیادی در استان هستیم گفت: در حال حاضر حدود 8 دستگاه لرزه‌نگاری در کرمان وجود دارد و مرکز لررزه‌نگاری در استان کرمان حداقل به 40 دستگاه لرزه‌نگاری نیاز دارد.

انتهای پیام/

R7860/P1486/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۶۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، گفت: پس از ۱۷ سال امکان واگذاری زمین در شهرک صنعتی شماره ۲ زرند با اولویت انرژی‌های تجدیدپذیر فراهم شده است. - اخبار استانها -

حسین میجانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، اظهار داشت: در سفر روز گذشته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان به شهرستان زرند امکان واگذاری زمین در شهرک صنعتی شماره 2 زرند فراهم شد.

وی با اشاره به اینکه از سوی رهبر معظم انقلاب سال جدید سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است، گفت: سال‌ها است که رهبر معظم انقلاب در نام‌گذاری شعار سال، مباحث اقتصادی را مورد تاکید قرار دادند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان با بیان اینکه شهرک صنعتی شماره 2 زرند سال 1386 تملک شده بود، اما مشکلات و موانعی بر سر راه واگذاری زمین در این شهرک وجود داشت، ادامه داد: 17 سال امکان واگذاری زمین در این شهرک وجود نداشت.

وی افزود: از یک سال گذشته با محوریت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمان، تیم اقتصادی استان و معاون اقتصادی استاندار کرمان پیگیری لازم برای رفع این موانع و مشکلات انجام شد.

میجانی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر توسط همکاران ما زیرساخت‌های این شهرک اصلی شامل آب، برق، گاز و راه دسترسی فراهم شده است، گفت: به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره‌برداری واحدهای صنعتی این شهرک صادر نشده است.

وی با بیان اینکه چهار مرحله بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک صنعتی شماره 2 زرند انجام شد، ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده 27 فروردین ماه امسال مجوز احداث و بهره‌برداری این شهرک صادر و پس از 17 سال امکان واگذاری زمین در این شهرک فراهم شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان با اشاره به اینکه فاز دوم این شهرک به میزان 30 هکتار تا رده سه زیست محیطی صادر شده است، افزود: فاز دوم شهرک با اولویت انرژی‌های تجدیدپذیر به متقاضیان بومی و غیربومی فراهم است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • انسان چقدر زمین نیاز دارد ؟ از زبان الهی قمشه ای بشنوید (فیلم)
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • بندرچارک لرزید
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • وطن من | کلوت‌های شهداد کرمان