Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و استانداری کرمان تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

با امضای این تفاهم‌نامه همکاری مقرر شد تعداد سه ایستگاه لرزه‌نگاری موقت موجود در استان کرمان به ایستگاه لرزه‌نگاری دائم تبدیل و تا پایان سال ۹۸، تعداد ۱۰ ایستگاه لرزه‌نگاری دائم به ایستگاه‌های لرزه‌نگاری این استان اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید نبی بیدهندی رئیس موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در این جلسه گفت: در استان زلزله‌خیز کرمان اکنون هشت ایستگاه لرزه‌نگاری شامل پنج ایستگاه لرزه‌نگاری دائمی و ۳ ایستگاه لرزه‌نگاری موقت وجود دارد و باتوجه به وسعت و لرزه‌خیزی استان برای پوشش مناسب امور لرزه‌نگاری تعداد ایستگاه‌های استان باید افزایش یابد.

وی اظهار داشت: پوشش مناسب و هرچه بیشتر ایستگاه‌های لرزه‌نگاری سبب افزایش دقت در تعیین محل و بزرگای زمین‌لرزه‌ها می‌شود و با راه‌اندازی این ایستگاه‌ها می‌توان «خرد لرزه‌ها» را نیز با دقت مناسب رصد و به مسئولان وزارت کشور و استانداری کرمان و سازمان‌های مربوطه اطلاع داد تا اقدامات ایمنی و پیش‌گیرانه انجام گیرد.

رئیس موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با اشاره به زلزله‌های بزرگ استان کرمان، کرمانشاه و ملارد طی سال گذشته اظهار داشت: در استان البرز دو ماه قبل از وقوع زمین‌لرزه اصلی، لرزه‌های بسیاری ثبت شده بود و موسسه ژئوفیزیک توانست در زمان مناسب به وزارت کشور اطلاع‌رسانی کند تا اقدامات لازم صورت گیرد.

وی افزود: از سال ۱۳۸۵ تاکنون بیش از ۳۶۰ زمین‌لرزه با بزرگای بیش از ۴ در استان زلزله‌خیز کرمان رخ‌داده که از زمان راه‌اندازی شبکه لرزه‌نگاری استان کرمان در سال ۱۳۸۹ بیش از ۲۸۰ زمین‌لرزه توسط شبکه لرزه‌نگاری استان کرمان ثبت و اطلاع‌رسانی شده است.

کد خبر 4481351 زهرا ساختمانیان

منبع: مهر

کلیدواژه: زلزله مرکز لرزه نگاری کشور موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد

دانشگاه فردوسی مشهد، این رتبه‌بندی‌ها در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ میلادی و براساس رتبه و تعداد تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه Web of Science در زمینه فناوریهای سبز به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، فناوریهای سبز به فناوریهایی اطلاق می‌شود که تهدیدهای سلامت انسانی و محیطی را به حداقل رسانده و به کاهش اثرات زیست‌محیطی حاصل از فعالیت مجموعه‌های فناورانه کمک کند.

موسسه آنکتاد (UNCTAD) وابسته به سازمان ملل متحد، فناوری‌های سبز را به فناوری‌های پنل خورشیدی، برق خورشیدی متمرکز، زیست توده و سوخت زیستی، انرژی باد و هیدروژن سبز و وسایل نقلیه الکتریکی تقسیم‌بندی کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز با اعلام این رتبه‌بندی، بر اهمیت بررسی و تحلیل جایگاه فناوری‌های سبز کشورهای پیشرو جهانی و اسلامی و نقش مؤثر آن در سیاست‌گذاری و بهبود وضعیت فناوری‌های سبز و تأثیر آن بر جامعه تأکید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • بندرچارک لرزید
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند