Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور  گفت: استان کرمان با حوادث متعددی روبرو است و می طلبد برای تجهیز این استان به سامانه های به روز مدیریت بحران، اقدامات اساسی صورت گیرد.

اسماعیل نجار با اشاره به اینکه زمین لرزه کرمانشاه بالغ بر 6 هزار پس لرزه داشته است، افزود: 1400 ایستگاه لرزه نگاری در سطح کشور نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان نیز گفت: ارتباط مستمر 24 ساعته و بهره گیری از علم روز یکی از نیازهای اساسی در حوزه مدیریت بحران به شمار می رود.

مجید سعیدی اظهارداشت: در حال حاضر سیستم بیسیم نیروی انتظامی در اداره کل مدیریت بحران استان کرمان فعال است و این اداره کل به سامانه های پیامک هشدار سریع، سیستم پایش تصویری جاده های استان، ارتباط با سامانه سما سازمان مدیریت بحران کشور، خط VIP پنج رقمی مدیریت بحران و.... مجهز است.

وی با اشاره به این مطلب که مرکز مانیتورینگ مدیریت بحران استان کرمان با صرف  300 میلیون تومان اعتبار راه اندازی شده است، گفت: یکی از زیرساخت هایی که به صورت جدی در استان کرمان دنبال شده، استفاده از سیستم رادیوترانک بوده‌است.

وی ادامه داد: با راه اندازی سیستم رادیوترانک، 84 دستگاه گوشی که بهترین گوشی در کشور است به مدیران واگذار شده و فعالیت آن به صورت آزمایشی شروع شده است.

وی خاطرنشان کرد: در استان کرمان 18 گسل فعال وجود دارد و لازم است که به صورت مستمر ایستگاه های لرزه نگاری رصد شوند.

وی ادامه داد: نصب و ایجاد 10 ایستگاه لرزه نگاری جدید با پیگیری دکترفدائی استاندار  کرمان در دست انجام است و به زودی سه ایستگاه لرزه نگاری  موقت نیز به ایستگاه های دائم تبدیل می شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان مدیریت بحران معاون معاون وزیر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۹۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوط؛ حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش های شدیدی در استان های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

بیشتر بخوانید؛ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک طرفه شد

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیروهای امدادی در استان های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی ها گفت: در بخش هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیروهای امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدیدهای میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی ها تا پایان بارش ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش ها را نیز سپری می کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229382 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها